Inschrijven voor webinar 9 november 2020.

Landelijk webinar 9 november 2020

Op maandag 9 november van 15.00 tot 17.00 uur organiseren de gezamenlijke regionale centra voor prenatale screening een landelijk webinar.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vasa Previa door dr. Charlotte Jansen, aios verloskunde en gynaecologie in het Flevoziekenhuis.
  • Veilig omgaan met gegevens prenatale screening door Carolien Kapteijns, CIPP/E, functionaris informatiebeveiliging, Coƶperatie Landelijk Beheer Prenatale Screening (CLBPS).
  • De kwaliteit van counseling vanuit cliĆ«ntenperspectief door dr. Linda Martin, Postdoc, Midwifery Science | AVAG/APH/VUmc/Amsterdam Umc.
  • Resultaten NIPT en nevenbevindingen door dr. Robert-Jan Galjaard, lid kerngroep TRIDENT 2, klinisch geneticus / sectorhoofd counseling Erasmus MC.

Dagvoorzitter is Paula Udondek.

Aanmelden voor het webinar is vanaf nu mogelijk en kan via deze link. Het webinar is gratis. Na aanmelden ontvang je een bevestiging per e-mail.

Vanaf een half uur voor de start van het webinar kan je je online registreren. Indien je accreditatiepunten wenst van KNOV, NVOG of BEN, dan kan je bij deze online registratie het BIG-registratienummer en/of lidnummer BEN invullen.

Is het niet mogelijk om het webinar live te volgen, dan bestaat de mogelijkheid om het webinar op een ander moment on-demand te bekijken. Dit kan tot 1 juni 2021. De uitnodiging hiervoor volgt na het live webinar. Ook voor de on-demand versie zijn accreditatiepunten te krijgen voor de KNOV en de BEN. Voor de NVOG worden alleen punten gegeven voor het live volgen van het webinar.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.