Evaluatie webinars najaar 2021 en aankondiging webinars najaar 2022.

Evaluatie webinars 1 en 30 november 2021 en webinars 2022

Op 1 november vond een algemeen landelijk webinar plaats en op 30 november een casuïstiekbespreking.

Op 1 november keken 1.422 zorgverleners naar de livestream en werd het webinar gewaardeerd met een 7,5. Dit webinar is nog steeds terug te kijken via deze link.

Op 30 november keken er 932 zorgverleners. Dit webinar kreeg een 8,5 als rapportcijfer. De presentatie van Andrea Stoop met de beelden die gebruikt kunnen worden voor het ETSEO-logboek is geplaatst op de website van de CLBPS. De casuïstiekbespreking is vanwege de gevoelige beelden niet terug te kijken.

De webinars worden enorm gewaardeerd door de deelnemers. In de evaluatie is aangegeven dat men het fijn vindt dat er geen reistijd is, dat je de beelden goed ziet op het beeldscherm en dat de concentratie hoog is.

Webinars in 2022

Vanwege het succes van de webinars willen de regionale centra ook in 2022 landelijke webinars organiseren. In het najaar zullen opnieuw twee webinars georganiseerd worden, een algemeen webinar en een casuïstiekbespreking. Houdt hiervoor de nieuwsbrieven in de gaten. In het voorjaar van 2022 zullen de regionale centra bijeenkomsten op locatie organiseren, mits de coronabeperkingen dat toelaten.