Terugblik op webinar 9 november.

Terugblik op webinar 9 november

Op maandag 9 november hebben de gezamenlijke regionale centra (verenigd in de Coöperatie Landelijk Beheer Prenatale Screening, CLBPS) voor de eerste keer een landelijke bijscholing over de prenatale screening georganiseerd.

Er was veel belangstelling voor het webinar, 1.844 zorgverleners en belangstellenden hebben deelgenomen. De evaluatie is ingevuld door 838 deelnemers die over het algemeen een goede beoordeling hebben gegeven, daar zijn we blij mee! 82% heeft aangegeven dat het webinar voldeed aan de verwachtingen. De presentaties werden in het merendeel goed tot uitstekend beoordeeld. De communicatie rondom het webinar vond 96% goed tot uitstekend. In de toelichtingen werd vaak aangegeven dat men deze vorm van bijscholing graag ook in de toekomst aangeboden wil krijgen. Ook voor de regionale centra was dit eerste webinar een uiterst leerzame exercitie waar we ons voordeel mee zullen doen bij toekomstige webinars.

Tijdens het webinar zijn actuele onderwerpen op het gebied van de prenatale screening behandeld, zoals het toenemende belang van informatiebeveiliging, vasa previa, onderzoek over counseling en nevenbevindingen bij de NIPT. Wij zullen in een volgende nieuwsbrief en via onze website binnenkort antwoorden geven op veel gestelde en de meest interessante vragen van deelnemers.

Terugkijken

Zorgverleners die het webinar hebben gemist, of zorgverleners die graag (een deel) nogmaals willen zien, kunnen het webinar terugkijken (tot 1 juni 2021) via deze link. Daarbij wijzen we u graag op de twee filmpjes van een patiënt aan het einde van het webinar.

Ook voor de on-demand versie zijn accreditatiepunten te krijgen voor de KNOV en de BEN. Voor de NOVG werden alleen punten gegeven voor het live volgen van het webinar. Indien u accreditatiepunten wenst van KNOV of BEN, dan kunt u uw BIG-registratienummer, AGB-code en/of lidnummer BEN invullen.

 

Webinar 9 november 2020 terugkijken

Externe link